Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två år har passerat. Du finns kvar hos mig ännu..


Stark saknad

Tänk att inte kunna älska på nytt.
Det är hemskt att tänka tillbaka på tiden som flytt.

Många minnen har jag kvar, minns allt fint Du sa.
Det är så jag vill ha det, det är så jag vill att det ska va.

Många finner så lätt kärleken åter.
Om nätterna ligger jag hemma, saknar och gråter.

Jag vet att Du gått vidare, att Du glömt det vi kallade vårt.
Jag är inte så skicklig som Du, för mig är det svårt..

Jag vet att jag borde lämna det bakom mig.
Vad var det egentligen som var så speciellt med Dig?!




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-06-12 22:42



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Tänk att vissa personer med deras kärlek dröjer sig kvar så..svårt men behagligt på samma gång, som ett behagligt bedrägeri..bra skrivet!
2005-06-13

  Charly
Är så trött på "tiden läker alla sår" snacket. Ibland tar det längre tid och jag hoppas att du tar dig ut ur eländet snart. Det är verkligen inte lätt när man känner som du. Du skriver jättebra! Lycka till!
2005-06-13

  Michmich
"Vad var det egentligen som var så speciellt med Dig?!"

Jag antar att det är därför du inte vill släppa taget. Du vill omedvetet veta varför du dras till personen. De är som förbjudna frukter, man måste smaka på dem. Jag var i samma situation en gång i tiden, men tro mig jag gav inte heller upp... även om jag ibland önskar att jag hade gjort det... nu är jag istället fast vid den personen trots att det inte leder nånvart.
Men jag önskar dig all lycka, och jag hoppas du hittar en lätt väg ut. =)
2005-06-12
  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson