Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ville

 

 

fånga stilltjen 
dagens guldgulaste avslut

din andnings

varande

 

 

 

i mig

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-29 01:19



Bookmark and Share


    Noomi
skönaste ögonblick..
vackert..
2008-03-29

  Håkan Tendell
Fint diktat!
2008-03-29

    johanni
Vad ska man säga om inte berörande vackert.
2008-03-29

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm...stillsamt och vackert vännen...inte så vacker som i går natt...men vackert ;)
2008-03-29

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert.
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol