Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var på Inre Hamoni-mässan idag och bl a mätte jag min metaboliska ålder.


Jag trodde att jag var 48 men är bara 23

 

-Jaha, det är ju bara att gratulera

sa försäljaren

(som sålde gåneriviktpreparat och ökaförbränningstillika)

och jag såg att han aldrig skulle ringa

 

det var ju synd på en sådan rar gosse

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-30 00:23



Bookmark and Share


  Människa
Jag måste erkänna att jag inte förstod texten :( Jag är väl lite trög... Men jag tyckte om den ändå. Kan ju fortfarande se om dne är skriven snyggt och förnimma känslan...
2008-04-02

  korpfjäder
Oj, där lyckades du få med allt som blev sagt utan att sägas.
Omöjligt snyggt! Applåder!!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP