Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrift på pergament

 

 

min inre flod är som ett brus
mina yttre vågor vilda

min själ blå som himlens vidder
och svart som dolda djup

jag bebos av levande väsen

av stilla dyningars mjuka rus
jag bebos av andens prakt

av tsunamins dödande mörkerkraft

se - vattnet är min Moder
av henne blev jag ömsint till

hon skänkte mig förmågan att älska

och att veta vad jag vill

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-30 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviol