Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs mina ben

 

 

vilar din utandning
möter mitt leende
du är hård
flämtar
under
fingrars heta toppar
nuddas
min fukt
och knottrande hud
sammandragningar pulserar
åtrån konsumerar
lusten
är vidöppen
mitt blod dånar
det är rött rött rött
kokongen av kroppsvarma lakan
virar oss leende
du är vacker
som få
så smeksam
i djupet av min kropp
finner du den längtan
som rusat blint
trevande
varit vilse
men hittat hem
och när jag
kommer
under dina kyssar
så går jag
dig till mötes
där välkomnar
nuet oss

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-30 17:14



Bookmark and Share


  stella
Du har fattat det där med att leva i nuet! ;)
2008-03-31

    Noomi
mmm.. mums..
2008-03-30

    Herr Ångest
Vackert, sensuellt, erotiskt.. allt på samma gång men i en fin radda ord.
2008-03-30

  Lena Krantz VIP
Mmmm very very najs....Kärlek när den är som bäst
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol