Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I all sin enkelhet


Det finns många vackra ord..
i association till känslan
den njutbara tanke
i svävande rymdkapsel
till livets medelpunkt

Det finns många kloka ord..
i både förord och epilog
de sammanflätade byggstenar
i sierskans glaskula
till ett lyckligt slut

enkelhetens betydelse..
ligger i alla dessa ord
i sin uppsugningsförmåga
till dom sagdas val




Fri vers av Rosen VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 20:01



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Till dom sagdas val.
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP