Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spotta inte..

 

 


segrar inte
glider

snurrar invärtes
inga avstånd
lever

på lånad tid äter sten

motsols riktning bort

två händers handflator torra

vrider ur tänkta meningar
delar mig sammansatt

fogar
sårkanter

det suuuuusar i säven
känner mig däven
behöver en kuk

befinner utom

hudveck
knäveck

väck

spotta inte - svälj!

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-31 10:03



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Längtande ord...med vackervemodig känsla/B
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol