Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stort grattis till min korpfjäder

Ett stort grattis till en riktig kvinna.
Jag kallar henne för vildmarksfurstinna.

Hon lyckades till och med få mig att börja rimma.
Trots att mitt huvud befinner sig i en bakfylledimma.

Hon är en flygande fjäder.
Utrustad att klara all världens väder.

Starkare än de flesta.
Med en vilja att leva som alla borde testa.

I skogen bland lodjur och björnar hon rör sig.
Hon är sjukt modig, det lovar jag dig.

En vänlig själ med en insikt om vad som är viktigt i livet.
Sånt där som de flesta andra tar för givet.

Så vad kan jag ge till min nya idol.
Annat än ett stort grattis och en sjuhelvetes skål!




Fri vers av Glittra G
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-31 16:25



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Festligt snyggt grattis
till den kära korpfjädern!!!
2008-04-01

  Dr Jimmy Johansson The 777
Släpp fåglarna loss det är vår.
2008-04-01

    Melona
wow!!!

fan vad bra!

skålar jag med och kan
inte annat än instämma!!!

grattis!
2008-03-31

  korpfjäder
Wow!! Korpfjädrar är svaga för rim... och det här berättigar naturligtvis till en plats nära hjärtat!
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G