Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snusk och för mycket tankar

Igår samt idag har jag knullat skiten ur min flickvän och mig själv.
Jag tror att mitt perversa tänkande kväver tankarna på tomhet,
ja det är ju faktiskt positivt.
Det här med att skriva hjälper mig nog också i min förvirrning,
löjligt kan man tänka, men jag är ganska löjlig.
Jag känner sån förbannad press. Jag vill ha skönt eller ont ikväll.




Övriga genrer av booster82
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-31 19:21



Bookmark and Share


  Purusam
\"Skönt\" att vara ärlig :-)
2008-04-09

  Betlehemsstjärnan VIP
igenkännande rader..JA!! Faktiskt...det onda utesluter inte det sköna/B
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

booster82
booster82