Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på brist på tankar

Förklara nånting.

Nånting konstigt som berör.

Ingenting finns, mitt huvud, tomt.

Tomburk, återvinn, överaska.

Gör det överaska mig med ditt ord.

Låt ditt ord bli en sång i mitt huvud, som jag kan förmedla.

Idag, imorgon.




Övriga genrer av booster82
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-01 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

booster82
booster82