Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är min tolkning av...


Dynamik


Andas in, andas ut
SE hur jag dansar i skymningen
Vågskvalpet slår emot beredvillig strand
Månens rörelser över vintergatan,
väcker min längtan till lust
Revidera alla gamla bilder
SE rörelsen i mig
Jag låter mitt flöde bli ditt

Dånande vattenfall




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-01 14:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland står det att finna texter som går rakt in i ens hjärta och liksom bereder sig plats där som en på utflykt utbredd filt i det ännu daggvåta gräset medan solen bryter sig ut ur molnen
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för