Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårkänsla

Ni skriver lycka om våren, jag får sol i ögonen.
Vill spotta blod, skrapa hud till kött.
Måla en tavla av avföring.
Jag vill förstöra mig, va utan mat, utan sömn.
Återfödas till en säl.




Övriga genrer av booster82
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 15:52



Bookmark and Share


  thyra
Vårens känsla är inte för alla att anamma, och det förmedlar du bra!
2008-04-01

    söötsnö
en djup dikt, känner mycket sorg när jag läser
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

booster82
booster82