Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

acceptans i livets dans

 

låter inga hinder stoppa
mina vackra dagar
de utan kval
för njutbara
månskensdanser
händer alltför sällan
så jag njuter
verkligen njuter
av allt det sköna
av allt vackert
som jag får till mig

det är den där gåvan livet ger mig
när jag mest av allt behöver den

men minst av allt förtjänat den..

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-11 00:47



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Om man kan ta vara på de dagarna så blir de verkligen en gåva
2008-04-11

  Lyckohäxan Enediel
Livet är ett mysterium på många sätt och vis...och ibland undrar man verkligen om man har förtjänat det man får...jag tror vi får precis det vi behöver...just när vi behöver det!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol