Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SE FRAMÅT

Varför vandra i jag i mina gamla fotspår
Jag har tusentals andra vägar där jag kan går
Varför ska jag sitta och känna mig ensam svag
Natten kommer snart bli till en ny dag
Varför ska jag strö salt i kroppens sår
När man kan plåstras om och läkas på nåt år
Varför ska jag älta och vältra mig i smärta
När jag kan laga och glädja mitt hjärta




Fri vers av Dessie 35
Läst 486 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-02 10:41



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm jättebra poetat!!!
2008-04-03

  mjuk
Sååå sant vännen *L*. En supertext är detta!!!!! Alla mina tummar upp i luften. Toppen!
2008-04-02

  aol
enhärlig livs poesi
som andas en inre kraft
som bör läsas av alla
en varm kram från mej
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35