Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är reviderad 

Min mamma gick bort för ett antal år sen, men inom mig lever hon fortfarande..




Modersband

 

Lilla du
som nu inte finns hos mig
men i mig
i minnen

lilla du
som då födde livet
starkt, mäktigt
i mig
öppna sinnen

Lilla jag
som nu inte finns hos dig
men vår kärlek
är förlängd
i känslan

lilla jag
mötte livet
i din styrka, mäktig
genom dig
i banden




Fri vers av Rosen VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-02 21:07



Bookmark and Share


  friheten
En mor lever alltid i en
2008-11-11

  AjBi
Vet hur det känns... mycket vackert skrivet om och till din ömma moder :-)
2008-04-08

  Carola Zettergren
Å vad vackert till din
mammas minne!!!!
2008-04-03

    sunnanvind
Läser o gråter o ser...du gör avtryck....
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP