" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




TABU

Det är din mor
du är arg på
krasst konstaterande
av psykologen

Föll in i mörkret
Tomheten
Tankefrånvaron
Känslointigheten

Ne-ej,
ytterst svagt,
det stämmer
ej

Det mest
förbjudna var
arg

min
mor

TABU

duktig flicka
lyder
bra betyg
framgångsrik
välvårdad
”väletiketterad”
snygg fasad

spricker
framskymtar
lappverk
inre kaos

hålla stången
hålla masken
hålla ”tonen”
hålla i sig

TABU
ilska visa
hemligheter
avslöja

Jag – är – inte – arg
på – min – mor
.....tror jag.....




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-03 22:25



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Tack för inspiration till en fortsättning...
2008-04-04

  Åsa Gustavsson VIP
Här
är
en
till
sån.
2008-04-04

  Connie
Känner igen det alltför väl! Har gått i terapi i ett antal år. Och nu gav du mig faktiskt ett uppslag till nästa text! Ska sätta mig ner och renskriva nu ;)
2008-04-04

    *Zenobia*
och jag undrar så, VEM säger att man inte får vara arg på mor?

hon som är så snäll mot far...

får man då vara arg på far månntro? eller är det mer TABU?
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP