Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GPS

 

 

söker

tystnads läge
musklers lenaste i vila

under din hud

där svepnad kännedom finns och trängs

min smak av
dina axlars saltsmakade ytor
värmen mellan läppars avstånd som log

glömmer inte resten av din kropp

din närhet
som får mig

att le längs tid
att vara

att

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-05 03:53



Bookmark and Share


  Lena Renman
Åh efterlängtad närhet och tacksamhet. Väl skrivet
Lena
2008-04-05

  Elaine.S VIP
Välgörande närhet att vila/vara i
2008-04-05

  Bjarne Nordbö
Verkligen innerligt om närhet.
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol