Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

infelix

 

 

 

If you tickle us, do we not laugh?

If you pickle us, do we not bleed?

We are the cucumbers!

Aren't we all?

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 675 gånger
Publicerad 2008-04-05 19:47



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, hur mycket är inte mere reflex and sheer logical consequence in life? But one can actually find happiness even in that...........
2008-04-06

  a h de v
beatles skulle ha sagt i am the walrus och menat ungefär samma sak!
2008-04-06

  MissAbstraktInBaktakt
jag lovar
jag är inte fyllemisse

jag bara missa tangenterna
jag tänker träffa

men du vet
det där med träffar
det har ju som bekant aldrig varit min starka sida
2008-04-05

  MissAbstraktInBaktakt
du är min favorit gurkburk
och om du inte hade telefonskräckliga tendenserna
hade jag ringt upp dig nu
och sagt något vädligt
gulligt med galet

lördagskram och gutår!
2008-04-05

  camillala
mabye, det återstår att se;D
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal