Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansgång

Vägen mellan liv och död

kan tyckas vara hundra år lång

men den är bara en sekund bred..




Fri vers av Berra Bäver
Läst 353 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-06 08:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den kan tyckas skilja sig något från den vånda somliga kvinnor utstå då de föder, liksom upplevelsen nog är för det nyfödda barnet att komma ut och skrikandes förmedla chocken
2008-08-05

  Tärningen är kastad
Och två askar cigg om dagen gör den till en halv sekund bred, lägg där till ett par stora Whisky så är där inte mycket kvar.
2008-06-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt! På den korta tiden,
skall man hinna att reagera,
agera, inget får fallera...
Men tiden är alltför kort,
bästa sättet, kan lätt
tappas bort, då kan
eländet slå så hårt...
Balansgångskörandet
väl beskrivet! Tack!
2008-04-06

    Nattviol
sant formulerat!
(och där gick en
sekund till...)
; ))
2008-04-06

  korpfjäder
Den smala vägen. Aha!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver