Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göteborg 2

De lever samordnade
Ut på de hala plåttaken
Runt om varandra

Skatan och storken
Sparandes till högtider

Den ene egensinnigt byggande sitt bo
Den andre fast i vad som är
Allt medan årstider går dem förbi




Fri vers av Jesper Kling
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-06 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan