Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Doset daram = Jag älskar dig


Doset daram

mer än alla stjärnors sammanlagda storlek

Doset daram
mer än vad en spegel kan och tål visa dig

Doset daram
mer än vad ord kan säga elle bevisa någonsin

Doset daram..
Doset daram..
Doset daram..




Fri vers av Endless Love MS
Läst 881 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS