Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vill ha dig

vill ha dig dag och natt
ja jag vill ha dig dygnet runt
vill ha dig livet ut
ja jag vill ha dig ända till slut

vill ha dig i mitt hem
ja jag vill ha dig i min famn
vill ha dig mig nära
ja jag vill att vi ska va så kära

vill ha dig
vill nå dig
vill få dig.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-07 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS