Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färskvara

  gammalt ersätts med nytt

                                          mat

                                               dryck

                                                       träning

                                                               motion

                                                                     diskning

_______________________                 livets läxor

 ___________________________städning

                                              _______ tanka bilen

____________________musiklyssnande

_________________ömhetsbetygelser

______________sömn

___________tvätt

________sortera in

_____sortera bort

__film

måleri

__uppskattning

___   dans

_______teater

___________poesi

                             ______glädje

__________________skratt

_____________________kärleksbetygelser

_________________________att varandra möta

________________________________om

________________________________och

________________________________om

________________________________och

________________________________om

________________________________igen

________________________________och

________________________________igen

________________________________och

_________________________________*

_________________________________*

_________________________________*

_______________________Vad är då värt att bevara

_______________________________livet ut

______________________________i alla tider

______________________________i evighet ?




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-07 12:13



Bookmark and Share


  noname_realmind
Upplevelseförmågan... och den kreativa förmågan att hela tiden expandera och skapa nya vyer, nya horisonter, nya universum... ;-)
2008-04-08

    Maria Malm
Tål att tänka på, vad som verkligen är värdefullt för en.
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP