Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅ ORD

 

     E___________________      två ord

 ____  R______ __T__________viktiga

________ K___ F____________erfara

__________ Ä______________ hjälper

________ R______________ mig se

______K________ S_________  mig själv      

__  E______________ L______    hjälper dig

B____________________ A____se dig själv




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-07 21:27



Bookmark and Share


  friheten
Inte nog med att den är avckert,
helt sant som du skriver. Två ord kan säga mycket
2008-04-26

    Maria Malm
Gillade formen, viktiga ord.
2008-04-09

  noname_realmind
Erkänsla... vilket härligt ord! Det hade jag tillfälligt glömt bort. Borde användas mer.

Snygg layout. Ä\'et i mitten kan kryddas med ordet KÄRLEK med ett nytt kryss - så blir det en liten stjärna! :-))

Ja, vi borde alla blir bättre speglar för varandra - så vi kan växa friare och lättare!

**applåd**
2008-04-08

  thyra
Mitt i krysset, helt perfekt
två ord som ger respekt!

Trevlig layout!
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP