Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

distans oväsentligt

 

 

som millimetrar

kan kännas i närhet
mellan allt levande
(kroppsvärmen du vet)

är milen

lika överkomliga
som det lägsta hindret i min väg

dygnen passerar i måne
bakom allt varmare solvarv
meridianerna vibrerar av min hetta

(och i avstånden möts själar)

inom mig finns inga gränser
längs din nakna blottade hud

spårar mina tankar en ny gryning

 

(varje kväll får du mig att le)

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-07 23:05



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Helt fullkomligt underbar..
Distans och jag = sant..
O den här dikten var sann/B
2008-04-08

  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
Härlig text.. och hoppas det gäller riktigt långa avstånd oxå.
Down under - here I come
2008-04-08

  Elaine.S VIP
En ömsint text med ett vackert leende slut
Gillar speciellt \"dygnen passerar i måne
bakom allt varmare solvarv
meridianerna vibrerar av min hetta\"
2008-04-07

  isidore
Vackert.
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol