Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN VÄNN

När mitt livet känns som mörkrast
när ingen tycks förstå
då vill jag ej leva mer
bara lämna allt och gå
När stenar i mitt hjärtat tynger mig så hårt
när allt i mitt liv bara känns svårt
När jag gråter varje natt
då du kan genomskådar mitt falska skratt
När mina ögon fäller en tår
och ingen annan mig förstår
Då ger du mig din famn
och låter mig få gråta ut
och glömma bort det öde som fanns
Du är en sann och trogen vän
Du är den jag älskar, du är verkligen den...
Du finns alltid här för mig
en sann och trogen vän
Att bara tänka på dig, gör allt hel igen




Fri vers av Dessie 35
Läst 593 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-08 13:22



Bookmark and Share


  friheten
Lycka är att ha en sådant vän
Då har man fått mycket här i livet
2008-05-06

  genni VIP
djupt,men fint skrivit,kram \"Gennie\"
2008-04-08

  Carola Zettergren
En vän betyder sååå
mycket,fint poetat!!!
2008-04-08

  aol
starka rader om kärlek från ett inre

läs min dikt kär den önskar jag dig av hela mitt hjärta kram
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35