Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delade i små klyftor


Bry dig när jag blir gammal,
då det sticker i iris
och jag surfar med tårvätskan
bakom de rynkiga ögonlocken

Håll mig när jag går baklänges,
då jag återigen sover middag
och tar mina stapplande steg
bakom gåstolen

Hör mina ihopsatta minnen,
från själens skyddsrum
se och ana dem
i de tandlösa minspelen

Möt mig i framtiden,
över allas våra livscykler
mellan generationer
i ålderdomen




Fri vers av Rosen VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-08 20:56



Bookmark and Share


    En klar stjärna
Ja, så vill jag bli behandlad när jag blir gammal... Finner inga fler ord!..Bokmärks.
2008-09-21

  aol
blev så gripen
2008-09-14

  Lyckohäxan Enediel
Åhhh så fin och vemodig stämning...vackert!
2008-04-18

  papessa
här blev jag lite tårögd
2008-04-10

  Carola Zettergren
Fantastiskt underbart bra poetat!!!!!
fina formuleringar,nära,själ och känsla
helt fantastiskt!!!!!bokmärker!
2008-04-09

  SvartaRegndroppar
mysig text på något insiktsfullt men ändå uppgivet sätt..
2008-04-08

    sunnanvind
Så otroligt vackerömt! Blir lite gråtfärdig...
2008-04-08

  Elaine.S VIP
Ödmjuka önskningar, fin
2008-04-08

  mare VIP
..vilka underbara ord om ålderns höst..
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP