det naturliga svängningstalet
hos varje unik kropp
(repris)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det naturliga svängningstalet
hos varje unik kropp
(repris)



Egenfrekvens



 

jag har
en pytteliten obetydlig egenhet

jag är så satans egenkär

(puss på mig)

jag är
så vansinnigt förälskad i min egenfrekvens

jag berusas
ständigt av min egenhändiga kärlek

utan egentligheter
tar jag emot kärleken från mig själv

jag använder mig egenmäktigt av mitt
egennamn till egennytta - självklart

(kram på mig)

egensinnigt
speglar jag mig i mig själv 

egentligen
når jag aldrig botten
simmar bara runt runt och njuter

egocentrisk
är mitt vackra mellannamn

och namnet på staden där jag bor

(jag tar emot hyllningar på torsdagar)

egendomligt nog
är jag lite - egen

dock - en egenskap jag med stolthet bär

jag smeker
min egen kind och kallar det
egenvård så klart

jag vårdar min egenart

månar ömt och pysslar om

smeker hela mig framför spegeln

jag eggas
alltför lätt av mina egenskaper

(jag är min egen bästa älskare)

 

vad andra tycker - är egalt

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-08 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattviol