ur arkivet... ; ))

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur arkivet... ; ))




Sätta På

 

 

 

Jag vet hur man älskar

men när jag vill knulla

 behöver jag någon

att para mig med

 

 

det handlar om Jordens

rotation

och

Månens dragningskraft

 

 

ett ömsesidigt

kärleksförhållande

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 317 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-08 22:04



Bookmark and Share


  aol
härligt gillas
2008-04-28

  Lejonhjärtas poesi
Tjoho sikken härliger pardans som det svänger om:) )
2008-04-08

  Lena Krantz VIP
Ja du vet, de jagar ju varandra!
;o)
2008-04-08

    Trast
Samma här.
2008-04-08

  Spider
jo fan! här var det sätta på...... ett vackert sätt!
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol