Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som när lusten slår en slägga i min skalle

 

 

åtrå. rasar tvärt inåt.
sugs längs mitt varma blod.
satans virvelström. suger mitt syre. bultar
sönder mig. hårt. hårt. hårt.
Satan!
jävlars helvete!
rytmen. trummar sönder allt. mig.
vibrerar i mina celler.
skal av förnimmelser. sönderdelade.
sveper längs mitt underlivs galax. allt suger tag.
inom mig. krälar. biter sig fast

sprider sig utåt. i varje cell. en magisk rörelse.

det är när jag betraktar dig. framför mig. nära. nära. avstånd.
helvetes jävla avstånd.
som allt rasar. inåt. neråt.
imploderar ljudlöst.
jag rasar in.
inåt.

varihelvete kom den ifrån.
denna jävla åtrå.

va?

?

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-26 21:25



Bookmark and Share


  stella
Men så här har du väl inte alltid varit?!? ;)
2008-04-27

  korpfjäder
Skulle väl inte skriva något egentligen.... men vill ändå dela med mig av den fullständiga ovetskapen...du beskriver något för mig okänt - tror jag. Min lust är kontrollerad och fullständigt vild när jag själv bestämmer. Har aldrig övermannats och flugit iväg... mer än till blåkulla... nån gång. Så kanske. Nä.Öh. Gillar dina ord mycket i vilket fall!
2008-04-26

    Trast
Haha, kul och skön rubrik. Känner igen det där.
2008-04-26

  Pot Pourri
bara ler här :) helskön sak. korta klatchiga uttryck som sätter sig oönhörigt under skinnet, som det ska va\'! ;)
ja, säg det.. vart kommer det ifrån?
tack för fin flyttpausläsa!!
2008-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol