Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vilja


Jag berörs
dina ögon
de söker
lockar
drar mig
till dig
som öken
till vatten

jag längtar
din närhet
dina pulsslag
flätade händer
födelsers brännmärken
av kind mot kind
som solens morgonrodnad
möte med dagen

så därför säger min vilja dig....

berör mig




Fri vers av Rosen VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-10 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin! \"födelsers brännmärken av kind mot kind\" vad fint
2008-04-19

  Carola Zettergren
Underbart bra!!!applåder!!!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP