Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
res dig du som ligger...ingen annan kan hjälpa ett nekande hjärta!


Hon for till helvetet

Hon har åkt till i helvetet och hem igen.
Hon har sett elden vars själar brinner i evighet.

Skärselden bländade inte henne för hon var redan bedövad.
hon var redan blind.

Uppifrån hilmen sågs elden som en svart dimma med giftig rök.
Inget liv syntes, bara evigt brinnande själar.

Men hur lyckades hon återvända? Ingen jag vet har gjort det förr.

Men hon vann!

Hon lever och är obesegrad av ondska..




Fri vers av Michaela Förne
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-10 16:36



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ta mej tusan helt underbar.
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne