Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne blott

Att jag inte bara kan inse att det aldrig, aldrig någonsin kommer bli bra!
Hur dum får jag vara som går här och väntar på att värsta undret ska ske som det gör alla filmer. Att jag inte fattar hur fel jag har!

Om jag hade vetat den där gången att det var sista gången vi skulle ses som vänner så hade jag gjort allt för att får behålla det så. Om jag bara hade fått dig att förstå hur viktig vår vänskap var!

Men snälla, varför är jag så trög, jag måste inse att det aldrig, aldrig mer komma bli bra!

Vi kommer aldrig mer prata som vi gjorde, aldrig mer.

Jag ville dig väl, tro mig!

Nu är det som hette \"vi måste göra om det här igen\" bara ett minne blått, bara några futtiga minnen!

Nu är jag bara en svartfläck i ditt liv...






Fri vers av vinternatten
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-04-10 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten