Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några sekunder av betänketid


Från ingenstans
föll du
på rygg sprattlande
surrande
ner vid mig.

Inför ögat
helt maktlöst
kändes det som
livet
la sig i dvala.

I förlängning
av ömhet
vidrörde jag vingen
försiktigt
i ett upplivningsförsök.

Inget hände
sekunder gick
en inrullad kropp
ryggade
inför min hand

...något yrvaket
den lilla flugan for




Fri vers av Rosen VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-11 20:04



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Hur sött som helst det här :)
2008-04-18

  Carola Zettergren
Härligt poetat av dig!!!!
2008-04-11

    ej medlem längre
En sorts naturlyrik - fint!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP