Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp

Jag faller ner i branten,
Jag försöker få tag i kanten,
men jag når inte,
Jag fortsätter falla,
längre och längre ner,
jag orkar inte klättra upp
orkar inte ens försöka,
Men om du kan ge mig lite kraft för att orka,
Jag behöver lite hjälp från dig,,




Fri vers av Dessie 35
Läst 493 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-11 20:48



Bookmark and Share


  genni VIP
Ta tag i repet som jag slänger ner,så hjälper jag Dig att komma upp igen.Sen bygger vi tillsammans ett skyddsnät så att du inte faller mer....
2008-04-11

    JJ VIP
En utsträckt hand, tyvärr finns dom sällan på ruinens brant...
Undrar om du inte fått med ett d för mycket i första radens \"ner\"...
fin dikt! Mvh. JJ.
2008-04-11

  Carola Zettergren
Jepp ibland behöver man
ett handtag...inte alltid så
lätt att ta sig upp på egen hand!!!!
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35