Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Get it on

Get it on, Get it on, Get it on
det är grejen




Fri vers av Sten Hansi
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-06-16 23:07



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
har läst denna ett antal gånger nu, och den börjar sätta sig på näthinnan!
2005-07-14

    judas ifrån hemavan
keep it going retard
2005-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sten Hansi
Sten Hansi