Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

.

Genom minnenas tunnel
måste man färdas
för att nå friheten




Fri vers av Mejja
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-06-17 08:01



Bookmark and Share


  Janjohan
Har nu läst några av dina dikter. De är så koncentrerade, allvarsamma, men ändå djuplodande. Jag tycker om dem.
2005-06-27

    carimba
kärnfullt skrivet, du når nog friheten till slut
2005-06-18

  Rachel Roth
...så är det nog
2005-06-17

    Camapani
ja..tänk om det endast kunde vara frihetens tunnel....nåväl, välfunderad kortis! bra tycker jag!
2005-06-17

  Myself
så sant.bra skrivet.
2005-06-17

  Jojo
Precis så är det, men det gör såååå ont! Tack för påminnelsen.
2005-06-17

  karenina VIP
så sanna ord! kort o kärnfullt!
2005-06-17

  Markattan
Kärnfull och tänkvärd kortis som gillas mycket.
2005-06-17

    ej medlem längre
Ja så är det nog, men attan vad smärtsamt det kan vara emellanåt...
2005-06-17

  Håkan Eklund
kort o fin och sant! en fyra i betyg. och god morgon :)
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mejja