Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som du kan se på min sida, är jag samma användare, som till \"Gråsparv\". Där hittar du lite fler dikter! :D


Kärleksmelodi i maj

Svarta tårar

nerför en kind

Allför mjuk

Mörka

kalla

salta tårar

- Saltare än det liv vi en gång badade i?

- Självklart älskling,

allt

är saltare än det.

Nerför en kind

så vit

Oskuldsfullt sken stjärnorna över ditt huvud.

Tårarna sargade

förstörde

kindens oskuld

(verkade allt mindre påfallande)

Allt blev kallare

(orent)

--- Skuld ---






Tårarna som rinner är mina,





och kinden - den tillhör dig.




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-14 16:55



Bookmark and Share


    Issand.
- Saltare än det liv vi en gång badade i?
- Självklart älskling,
allt
är saltare än det.


väldigt (!!!) mystiska och sköna rader!
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar