Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det måste få ett bra slut!


Gunde Svan och Anna skipper

Anna Skipper skulle sätta mig på svält.
I min garderob finns inga kläder, bara cirkustält.

och mina dyra räkningar på studio aktiv.
Lika långt kommer jag som ett mic stativ.

Men om jag skulle köpa lite grönt och lite sunt.
Istället för att tjata om att vattnet är så grunt.

Då kanske det skulle kunna försvinna en liten del.
Av det jag kallar kropp, men det måste väl va fel?

Ironin är klar och tydlig när jag bantar.
Har till och med införskaffat hantlar.

Men en dålig dikt har väl ingen dött av?
Ska köra som Gunde Svan med bara en stav.

Det har jag hört skall vara bra för viktminskningen...




Fri vers av Michaela Förne
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-14 19:39



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Gunde Swahn..med bara en stav..Har han lanserat nån sån..då ska jag också inköpa...
den bästa svälten är att inandas allt som livet har att ge...
Puss/B
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne