Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetsvoyeur


Ett litet leende på svagt färgade läppar
flyter sakta förbi under en blå himmel
med fågelkvitter från någonstans under fluffiga moln
ständigt besedda av ögon över svagt färgade läppar
öppna ögon inramade av långt brunt hår
och över en varmt beklädd kropp
färden flyter med hjälp av skobeklädda fötter
ovanpå en kall och hårt beklädd mark
som döljer en annan gjord av jord och sten

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-14 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen