Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Grannarna har sex

Grannarna har sex så murbruket rasar
ska mina tavlor ramla ner, jag fasar
ska min bokhylla ramla och krossa min CD
uttaget slitas loss på min TV

Grannkillen stånkar kvider och frustar
släpper en fjärt och ger efter för lustar
sängen den knakar så flisorna yr
killen han har ett sjudjävla bestyr

Han vrålar i A-moll som brunstiga tjuren
\"här, ta min mandom, nu tillhör jag djuren\"
takten den ökar som ylande rock
kan något stoppa en guppande bock

Men efter bara en dryg minut
är akten över och vår hjälte är slut
men kvar ligger kvinnan, bitter och trumpen
svärjer så högt åt den skrumpnande stumpen

Men imorgon ska grannen och hans lilla gumma
vakna till ljudet av min nyköpta trumma
komplett med båd baskagge och en cymbal
ut ur sängen ska de göra en saltomortal




Fri vers av Bizarrpoeten
Läst 469 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-15 02:05



Bookmark and Share


  appleofmyeye
haha detta måste vara en va de bästa å roligaste texterna jag någonsin läst

bokmärka dirr ^^
2008-05-19

  Aida*
Hahahahahaha, skrattar högt!
Finurligt, gillar att du skriver om något
så ovanligt och väldigt snygg vändning i slutet!
2008-04-17

  Poetnissa
Haha! Bra rimmat på bra tema. Kul.
2008-04-16

  LassO
Gå in och fråga om du kan ta över... ;=) SÅ får nu kul alla tre.... ;=)
2008-04-15

  Maud Li
Den får bli en störtskön avslutning på kvällen - lär somna med ett leende på läpparna och har jag tur kan trumma och cymbal även nå mina öron i morgon bitti, så att jag vaknar när jag bör! ;)
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Bizarrpoeten