Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets källa

 

 

 ----------Livets källa

 ----------Underbara flöde

                     ' 

 ----------I alla tider

 --------- Mänskan sökt

                      

  ---------Många besjunga

 ----------Livgörande saften

                       '

  ----------Livgivande vatten

 ---------- Livselixir

 ---------------'

 ----------Att denna källa känna

 ----------Ur den dricka

                    *

______Få förunnat

-----------Korta ögonblick

                   *

---------- Mäktig hetta

---------- Smälter samman

                    * 

----------Enar förenar

----------Allt blir ett

                  *

----------Himmelskt ljus

----------Förvandlande

                  *

----------Exploderande

----------Extaser

                *

----------Himlen rämnar

----------Blottar salighet

                   *

----------Fullkomning

----------Livets evighet




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-15 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP