Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tårar

Mina tårar av saknad,
rinner sakta ner

Mina tårar av blod,
som ingen ser

Mina tårar som läker,
sköljer bort mitt onda minne

Mina tårar som rinner
och förvirrar i mitt sinne

Mina tårar från mitt hjärtat,
som fortfarande slår

Mina tårar som bränner
i mina djupa sår

Mina tårar som strömmar,
i evighet.

Mina tårar som alltid rinner
i hemlighet




Fri vers av Dessie 35
Läst 569 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-15 18:28



Bookmark and Share


  friheten
Så många gånger det kan vara så under en s liv.

Väldigt bra!
2008-05-06

  Carola Zettergren
Starkt poetat med nerv och känsla!!!!
2008-04-15

  caasandra
oj viken fin med ohygglig smärta
2008-04-15

  genni VIP
som vän,vill jag trösta och hålla om Dig
2008-04-15

  aol
så din dikt berör mitt hjärta vill ta din hand trösta
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Dessie 35
Dessie 35