ur arkivet" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur arkivet


insektsinsikt..

 

 

när det blir sol och varmt ute

krälar jag fram

från mitt mörka skrymsle

hälsar på mina vänner

äter upp några andra

och så passar jag på att para mig

med de jag möter

 

 

*

 

och det slår mig att det är precis så


som insekter brukar göra!

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-15 23:57



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
haha. Ja, du...Skygglappar gör att jag inte annat än anar hur det går till i kvarteren. Men efter det här så kan jag inte längre ljuga för mig.
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol