ur arkivet igen.." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur arkivet igen..


ur mitt liv som insekt

 

 

jag bor i en riktig håla

äter rester

och jag gillar snusk

 

*

 

så är det att bo i förorten..




Fri vers av Nattviol
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-15 23:59



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
finfina grejer det här!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol