Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 poems till clowner som hängt sig, Nr1


Jag skriver till dig farväl
För att jag inte längre kan
Minnas ditt vattenfasta leende
För att spegelhusets klarhet
Inte längre berör




Fri vers av Jesper Kling
Läst 224 gånger
Publicerad 2008-04-16 17:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
farväl
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan