Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 poems till clowner som hängt sig, Nr2


Jag minns dig som så
I början nu för länge sedan
Så som du var då
I Röd näsa och svullna skor

Med hatt i strut
Eldade du vår destruktiva vilja
Drev oss till upplopp
Genom facklor och sång

Allt är glömt nu




Fri vers av Jesper Kling
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-04-16 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan