Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla Nr4

Det bor en ängel över din säng
Under natten
Då tid tycks stå still
När smärtan är som mest
Då jag inte besvärar någon annan

Jag skriver till dig
Bland drömmar jag inte kontrollerar
Ringer kyrkans klockor
När inget blev till inget
Faller aska från kupad hand

Toner försvinner alltid bort
Oskyldiga löv dör med vinden
Så mycket borde finnas kvar
Dagar om vi vågat se
Ansiktet på vår frihet




Fri vers av Jesper Kling
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-16 17:15



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
Det sägs att det man behöver kommer till mig ochh dina ord fann rätt väg till vad jag behövde just nu... så jag niger ödmjukt inför din hand och universum
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan