Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gudfruktig mans…


Bekännelser


En djävulens frestelse är hon
En mara som rider mig dag som natt
Vad ska jag nu ta mig till
Vad är det sattyget verkligen vill
Fan ta kvinnan som gjort mig besatt

Så svett och förbi jag vaknar i ottan
Tvår mina bara händer med is
Vankar omkring, bönar och ber
Ingen bättring vart hän jag ser
Fan ta denna lustans aktris

Naken, beskuren och skändad
Sitter jag här, förbannar och svär
Hur kunde detta hopplösa hända
Måtte det vid Gud snart vända
Fy fan för att vara kär





Fri vers av Carola Jeryd
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-16 23:29



Bookmark and Share


  Svante
Jag förstår inte vad det är för problem för mannen i texten, men så är jag ju inte ett dugg gudfruktig heller;)
2008-04-17

  KristinaE
.. det är gott att vara stormande kär men också gott när känslorna lugnar ner sig - snyggt skrivet!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för