Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagarna

dagarna kommer och går.
för varje dag som går så saknar jag dig bara mer och mer.
varje dag innnan jag somnar så tänker jag på dig.
när jag sätter mig ner för att äta så finns du där i mina tankar.
det har snart gått två år sen snuten kom in klampande i vårat hem och vi inte fick säga hej då till varandra. Zanna min älskade lillasyster och vän. du är allt som gör mitt liv värt att leva. jag saknar dig så jävla mycket. jag älskar dig. när jag vaknar upp på morgonen så har det gått yttligare ett dyng sen vi sågs sist. det har snart gått 1 år sen jag såg dig sist. jag vet inte vad jag ska göra utan dig. jag vet att du vill att jag ska vara stark men jag kan inte utan dig. jag längtar efter att få höra din röst igen. utan dig är jag inte lycklig. det sägs att tiden läker alla sår men det är skitsnack. mina sår i min själ kommer aldrig att läka förs vi får vara med varandra igen. jag saknar dig. DU ÄR BÄST. DU FINNS OCH KOMMER ALLTID ATT FINNAS I MITT HJÄRTA. JAG ÄLSKAR DIG GUMMAN. du måste vara stark. jag försöker men det är inte lätt.




Fri vers av Taggen
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-17 15:07



Bookmark and Share


  heavymetalunge
älskade vännen, jag älskar dig också och tänker STÄNDIGT på dig!!! vi måste ses snart!!! med all min kärlek/zanna
2008-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen